Skip to content

Flyttstädning Stockholm

Lösningen på denna situation, som ibland är väldigt svår, kan vara att man lägger över flyttstädning Stockholm på en utomstående städfirma. Detta har blivit mycket vanligt och kan ta bort en stor del av stressen, vilket är precis vad som behövs. Till att börja med har de flesta fysiska begränsningar, man har varken tid eller ork för att göra allt och definitivt inte under den korta tidsperiod som en flytt innebär. Det handlar ju inte bara om att göra sig i ordning för flytten och bo i kartonger under en tid, när man inte hittar någonting och alla blir frustrerade. Samtidigt som allt detta sker ska man ju också fortsätta med jobb och skola, dagishämtning och pendlande. Vissa personer klarar av att hålla alla bollar i luften samtidigt, men alla skulle nog må bra av att behöva slippa det som kan göras av andra. Vissa saker kan inte lämnas över till någon annan, men städning kan helt klart tas om hand av utomstående personer.

Bästa tjänsterna för Flyttstädning Stockholm -Vi har lösningarna

flyttare som gör sitt jobb

Att flytta kan vara både stressigt och jobbigt, och ofta händer allt på en gång. Dels ska man packa ner alla sina saker, på ett sätt så de inte går sönder, bära ut dem och sedan packa upp dem igen. Alla papper och adressändringar ska fyllas i och ibland måste man också flytta barnen till en ny skola eller dagis. Som om allt detta inte var tillräckligt så måste också bostaden städas för de nya hyresgästerna eller ägarna. För de flesta är det en mardröm att flytta, även när man är glad för sitt nya hem och ser fram emot att bli installerad. Men allt tar tid och ork, något som de flesta inte har i överflöd.

Vi är experter på flyttstädning i Stockholm

BL Flytt & Allservice AB Stockholmhar stor erfarenhet av flyttstädning i Stockholm, och följer alla de regler och anvisningar som finns. Mäklarsamfundet har gjort i ordning en lista på vad man kan förvänta sig vid inflyttning till ny bostad, och alla hyresvärdar har något liknande. Om man inte uppfyller allt som står på listan har de rätt att själva ordna med städning och då verkar de alltid välja den allra dyraste form som finns på marknaden. Då är det bra mycket bättre att själv se till att allt är rent och snyggt, och att alla punkter på listan kan kryssas av. Detta tar BL Flytt och Allservice hand om, det enda man behöver göra är att tänka på sina saker och andra viktiga detaljer. Det är skönt att veta att man inte behöver oroa sig för städningen, utan att proffsen tar itu med den.

Det är idag vanligt att man ger ett fast pris per kvadratmeter, med en noggrann lista på vad som ingår i flyttstädning.I stort sett så handlare det om en djuprengöring, bakom kyl och frys, under badkaret, inne i skåp och garderober. Lampor och ventiler ska ses över och likaså lister och golvbrunnar. Om något som inte står på ens lista ingår i det paketpris som BL Flytt och Allservice ger så kan man alltid komma överens om detta, det är aldrig några problem att diskutera och komma med önskningar. Vissa hyresvärdar kräver lite olika saker, och då måste man anpassa sig. Det viktiga är att BL Flytt och Allservice vet precis vems regler som gäller, så att de kan följa dem till punkt och pricka. Detta är deras arbetsuppgift och hur de är vana att jobba.

Ring för bästa flyttstädning

Ring nu

Städfirma i Stockholm

En del fläckar är verkligen svåra att få bort, men BL Flytt och Allservice har stor erfarenhet av flyttstädning och vet precis vad som behövs i varje situation. Mögel, tuggumi, bär, tuschpennor, fett- allt är en utmaning och ingenting är omöjligt. Efter avslutat uppdrag går man tillsammans igenom bostaden och ser till att allt utförts till belåtenhet, och det är sällan det finns något att anmärka på. Det brukar vara allra bäst om hyresvärden eller den nya ägaren också kan vara närvarande, och denna inspektion gör man helst direkt efter att flyttstädningen är klar. Eventuella klagomål kan snabbt rättas till, så att jobbet blir komplett och avklarat. Man går igenom allt med listan i handen och bockar av, så att allt blir godkänt och flytten kan avslutas. Det samma gör man ju sedan själv på det nya stället, det är en del av att flytta. Genom att anlita en städfirma ser man till att de nya ägarna kan få en lättare flytt, vilket man själv förväntar sig på det andra stället.

BL Flytt & Allservice AB Stockholm jobbar inte bara med flyttstädning i Stockholm, utan de är verksamma inom flera olika grenar. Kontorsstädning är en annan stor del av deras jobb, och något de har stor erfarenhet av. Men de är också tillgängliga för olika sorters städuppdrag i privata hem. Just hemstädning har börjat växa till sig på sistone, kanske också för att man kan använda sig av RUT-avdraget här. Det alla tycker är viktigt är dock att ha en städfirma som man kan lita på, oavsett vilken sorts städning det handlar om. En som har både kunskap och erfarenhet och som bryr sig om sina kunder. Detta passar in på BL Flytt och Allservice som har varit aktiva under en längre tid och har många nöjda kunder som resultat.

Flyttstädning Stockholm

Kvalitet med Flyttstädning Stockholm - BL Flytt och Allservice

För hemstädning brukar man ofta komma in en eller ett par gånger i veckan och göra den vanliga städningen. Dammsuga, torka damm, göra rent badrum och eventuellt köket. Sedan kan man alltid komma överens om andra uppgifter, vissa familjer vill gärna att städarna också tvättar i maskin eller viker ihop den torra tvätten. Man kan boka ett hembesök innan det är dags för avtal och visa upp bostaden samt uttrycka vilka önskemål och förväntningar som familjen har. Sedan ger BL Flytt och Allservice en offert med allt det som ska ingå och man kan komma igång med sitt samarbete. Det brukar alltid bli mycket bättre om det är ordning och reda i bostaden de dagar som städarna ska komma in. Då kan de komma åt och rengöra så mycket bättre, vilket är det bästa för alla parter.

Ett alternativ är att ringa upp BL Flytt och Allservice vissa tider om året. Till jul och på våren vill de flesta ha det extra rent, och då kan det vara skönt med hjälp. Någon som kommer in och verkligen fejar i alla hörn och vrår, så att det både luktar rent och skiner i hemmet. Fönsterputs är en annan sak som man gärna lämnar över till andra, speciellt viktigt för de som bor i stora hus. Detta är ju inte heller något som behöver göras så ofta, men när det är dags så måste det bli bra. Det finns inget värre än flammiga fönster när solen ligger på, vilket inte sker om BL Flytt och Allservice tar hand om det hela.

Gratis Offertförfrågan för flytt - städ

Flyttstädning
tomazs z reco review for flyttfirma

Kontorsstädning är en annan sak som de flesta har varje dag. Små kontor kanske bara bokar in BL Flytt & Allservice AB Stockholm ett par gånger i veckan, man håller efter resten själv varje dag. Men det kan vara skönt att slippa tänka på städningen, det finns så mycket annat som försiggår på ett kontor nu för tiden. För att spara pengar gör ofta en och samma person flera olika saker, så det är viktigt att kunna slippa tänka på städningen också. På större kontor är det en självklarhet att man har en städfirma som kommer in, ofta varje dag, och sköter allt. Golv, skrivbord, sopor och toaletterna- allt enligt ett roterande schema så man alltid vet vad som ska göras. Ibland sätter man upp instruktionerna i städskrubben eller någon annanstans så att alla vet vads om gäller.

Som med andra städuppgifter så kan BL Flytt & Allservice AB Stockholm ge en offert för kontorsstädning. De har sina standardlösningar men man kan alltid lägga till sådant som behövs. BL Flytt & Allservice AB Stockholmär alltid tillgängligt för att prata igenom kundernas önskemål, de månar om att alla klienter ska få det de vill ha. Tack vare sin långa erfarenhet vet de mer eller mindre vad som behövs, vilket är anledningen till att de kan sätta ihop ett standardpaket. Men erfarenheten har också visat att det alltid finns personliga detaljer som kunder tycker är viktigt. Detta gäller ju inte bara för kontorsstädning utan även vid hemstädning eller flyttstädning . Därför är det skönt att ha att göra med en städfirma som verkligen lyssnar och sedan lägger sig an att uppfylla kundens önskningar.

bl-flytt-och-allservice-ab-review
bild9

BL Flytt & Allservice AB är inriktade på bästa flyttstädservice!

Att städa har blivit ett populärt yrke, och det har inte alls samma rykte som tidigare. Idag är det ett jobb där man måste vara uppmärksam och ha en hel del kunskap. Det finns flera bra kurser för städare, och de flesta städfirmor idag ser till att medarbetarna verkligen vet vad de håller på med. Samtidigt så lär man sig det bästa sättet att städa på, vilket minskar antal skador och sjukskrivningar. Detta gynnar även kunderna eftersom det leder till billigare priser och gör att man slipper ha ny personal så ofta. För en hel del städare idag så har det blivit en karriär, något man vill satsa på. Detta gör ju också att arbetet blir bättre utfört eftersom de är stolta över sina insatser och vill ge 100% av sig själva.

Så oavsett vilken form av städning man beställer av BL Flytt & Allservice AB Stockholm så kan man vara säker på att de tar sig an uppgiften med största allvar. När de går hem är kontoret, den tomma lägenheten eller hemmet skinande rent och det finns ingenting att klaga på. De följer alla de riktlinjer som finns och värnar också om miljön på flera olika sätt. Deras anställda trivs och känner att de har en bra arbetsgivare. Detta syns i arbetet, för både flyttstädning i Stockholm, hemstädning eller kontorsstädning blir utfört så att kunden blir riktigt nöjd. Det lönar sig att anlita en städfirma idag, det blir alltid mycket renare och tar mindre tid än om man skulle göra det själv. Och för många är BL Flytt & Allservice AB Stockholm det självklara valet, vilket bevisas om och om igen.

flyttstanding review basta flyttfirma stockholm