Skip to content

Flytt - flyttjänster Stockholm

En flytt är inte en lätt uppgift, även om det till en början kan verka så. I flytten behöver du folk som kan lokalisera sig i ditt gamla och nya område, engagerad personal som är redo att arbeta snabbt och på ett flexibelt sätt. Du behöver effektivitet – de effektivaste som Stockholmsområdet har att erbjuda.. Därför ska du anlita oss, BL Flytt & Allservice AB. När du väljer oss anlitar du de bästa flyttarna som har hjälpt tusentals kunder med sin flytt i Stockholmsområdet.


Vårt team har fått ett rykte om att vara ett av de mest pålitliga lokala flyttföretagen. BL Flytt & Allservice team har anpassat var och en av våra flytttjänster för skapa den bästa kundupplevelsen, vilket innebär att rätt utrustning och teammedlemmar samlas för att leverera den bästa servicen till dig

Stockholms bästa flyttjänster!

BL Flytt & Allservice har sin bas i Stockholm, men finns här för dig oavsett hur långt du flyttar eller hur mycket prylar du har. Ett imponerande team av utbildade och erfarna flyttare som kan allt kring logistiken för att hantera din flytt.
Oavsett om du behöver flytta från Östermalm till en annan del av stan eller om du letar efter
en flyttfirma för att flytta dig till en helt annan stad i någon annan del av lande så är BL Flytt den mest pålitliga flyttfirman för att förflytta dina tillhörigheter vart du än ska flytta.

Engagemang och erfarenhet som ger garanterad kvalitet

• Vårt engagemang ligger i att tillhandahålla er de bästa tjänsterna. BL Flytt & Allservice startade som ett litet företag. Fyra hjul, två vänner och en ärlig övertygelse om att kunderna förtjänar de bästa flytt- och förvaringstjänsterna. Redan från start har vi tillhandahållit den bästa möjliga service till lägsta möjliga pris för kunden och det viktigaste, att vi alltid håller vad vi lovar!
• Vi är mycket omtyckta – och har bevis på det. Vi har fått höga betyg på många olika betygstjänster så som Yelp, Facebook och Google inom Stockholmsområdet.

Och tack vare vår framgång är vårt team nu mycket större än de två vännerna som startade företaget. Vi har nu hängivna koordinatorer, chefer och ett utmärkt flytt- och städteam, där alla är fokuserade på att leverera den bästa servicen! Från första kontakten med oss, ser vi till att finnas där för dig. Vi ger gratis prisuppskattningar, svar på alla frågor du kan tänkas ställa och all hjälp du kan tänkas behöva. Naturligtvis är vi transparenta och öppna om allt vi gör, och ser till att du är informerad om varje steg som tas. Vi skulle inte vilja ha det på något annat sätt, du äger din flytt och vi finns här för att göra den så enkel och bekymmerslös som möjligt.

Vår lokala flyttfirma erbjuder förvaringstjänster för att hjälpa dig

Förvaring är verkligen viktigt när man flytta. Oavsett om det är på kort eller lång sikt, kommer våra förvaringsutrymmen att förse dig med allt du kan behöva. Och naturligtvis kommer vår packningstjänst att packa dina föremål åt dig! Behöver du förvaring? BL Flytt & Allservice hjälper dig! Om du inte vill använda vår tjänst kan du alltid göra det själv. Det finns många sätt att flytt-packa och vår flyttfirma ger er gärna råd.

user reviews flyttfirma

Lokal flyttfirma för lägenhetsflyttning

Att flytta ett hem är ingen lätt uppgift. Det finns så många saker som dina flyttare och du själv behöver tänka på. Men vi är rustade för det! Vi vet precis vad som krävs för att vara en bra lägenhetsflyttare. För det första vet vi att det finns en hel del saker som de flesta flyttare tycker är för komplicerade att ta hand om vid en lägenhetsflytt. Ofta är det de tråkiga men nödvändiga sakerna som är kvar för deras kunder att ta itu med. Inte med oss. BL Flytt & Allservice AB kommer att vara mycket noga med att göra den administrativa sidan av flytthistorien. Vi hjälper även till att koppla bort och återansluta hushållsapparater, förutom att vi hjälper er att packa, oavsett om det ska förvaras eller flyttas direkt till ert nya boende. Och som tidigare nämnt, finns våra förvaringsutrymmen för dig, för förvaring på kort och lång sikt. Sammantaget tillhandahåller vi en komplett lägenhetsflyttservice som vi är säkra på att du kommer att gilla!

Ytterligare flytttjänster som vi erbjuder

Nu när du har fått veta lite mer om den bästa flyttfirman i Stockholm, låt oss ta en titt på de extra tjänster vi kan utföra åt dig. Några av de mest populära är följande:
● Packning och uppackning av hela ditt hem ● Kontorsflytt
● Lokal-, hem- och flyttstädning
Glöm inte bort våra extra tjänster som kan underlätta er flytt eller vardag ytterligare. Allt du behöver göra är att kontakta oss sen tar vi hand om resten.

Låt oss hjälpa dig planera din flytt i god tid före flyttdagen

Är du intresserad av att hitta rätt flyttfirma i Stockholm? Vi är en av de bästa lokala flyttarna som Östermalmsområdet har att erbjuda. Våra dedikerade team av flyttare är redo att leverera sin bästa service och vi finns bara ett telefonsamtal bort. Allt du behöver göra är att kontakta oss så startar vi omedelbart planeringen av din flyttprocess. Eftersom flytten startar långt innan själva flyttdagen. Som sagt, vi är redo att vara med dig hela vägen! Så varför vänta? Ring BL Flytt & Allservice AB idag och förbered dig på en stressfri flytt!